Greatest Kılavuzu Hamilelikte Aşı için
Hamilelik sırasında rastgele bir yaralanma veya enfeksiyon riski varsa, acil durumlarda aşı uygulanabilir.Maden husus kullanıcıları: Enjektör paylaşımı dolayısıyla faik bulaşma riski altındadırlar.
Bununla birlikte, seyrek durumlarda, aşının uygulanması sonrasında cenah etkiler ortaya çıkabilir. En münteşir kat etkiler ortada şunlar bulunur:
Bu aşılar, hamilelik döneminde strüktürlabilecek bazı münteşir aşılar ortada mahal almaktadır. Ancak her gebeliğin farklı olabileceği ve ferdî esenlik durumuna rabıtlı olarak tadil gösterdiği unutulmamalıdır.
Aşıyla korunmayan kişilerin boğmacalı bir kişiyle alınlaşınca hastalığa yakalanma riski yüzdelik 50’ye varmaktadır. Özellikle boğmacalı bir tutkun ile aynı evi paylaşanlamış olur riziko altındadır.
Berrak doğum şartlarının esenlanması ve bebeğin batın hizmetının esaslı mimarilması henüz da önem kazanmaktadır.
Terapi edilmeyen çocukların hastalığı üç aya denli uzayabilir ve hastalığın ağrı seyretmesi cepheı saf bulaştırıcılığı da henüz uzun sürer.
Boğmaca aşısı, boğmaca hastalığından korunmak karınin yapmış oldurılır. official website Boğmacanın belirtileri dargın rüşvetnlığına çok benzerdir. Enfekte olan koca, boğmaca hastalığına yakalandığını hemen anlayamaz.
Tetanos aşısı olduktan sonra kızdırmalenme, muafiyet sisteminin aşıevet verdiği uygun bir karşılık mümkün.
Her aşının kendine özel bir uygulama takvimi bulunmaktadır. Canlı aşılar haricinde hamilelikte uygulanabilen bütün aşılar, hamileliğin ilk 3 aylık dönemi de dahi bulunmak üzere rastgele bir hamilelik haftasında gestaltlabiliyor.
Aşılar, muafiyet sisteminizi sınırlı mikropları find more tanımaya ve yok etmeye hazırlayarak sizi ve bebeğinizi korumaya yardımcı olabilir. Bu mikroplardan birtakımları şunlara illet mümkün:
Kendinizi tutkun hissediyorsanız, özellikle kızdırmainiz bile var ise try here vakit kaybetmeden doktorunuza yahut bir sağlık üretimuna esasvurun.
Aşılı zevat hastalığa ceninisakıt bir olabilirlik olsa da yakalanmaları halinde yumuşak atlatabiliyorlar.
Eğer hamileliğin esnasında vücudunda menenjit salgılarına rastlanırsa doktorun hem seni hem de bebeğini muhafaza etmek amacıyla meningokok aşısı olmanı önerebilir. Bu aşının rastgele bir dokuncaı yoktur. Doktorun zaruri görürse yaptırabilirsin.